Hoi Kees,

Ik heb een aantal php scriptjes aangemaakt voor het poortkerk rss systeem.

config.php script met de database gegevens, wordt gebruikt in de andere scripts

createtables.php, dit gooit de oude tabellen weg en maakt nieuwe aan (om met een schone lei te beginnen, zou later weg kunnen).

Er worden drie tabellen aangemaakt:

·         rssinfo: de tabel waarin de rss informatie staat

·         rssdata: de tabel waarin de data staat waarnaar gelinkt wordt (html / pdf / afbeelding).
Het veld ‘rss_id’ komt overeen met het veld ‘id’ in de rssinfo tabel, en creëert zo een directe link tussen rssdata en rssinfo

·         rssenclosures: de tabel waarin staan de plaatjes die bij de verschillen categorieën horen, het ‘source’  veld in de rssinfo tabel verwijst naar het ‘id’ veld in de rssenclosures tabel.

rssinfo.php script dat de rssinformatie levert (wordt aangeroepen als https://www.poortkerk.nl/myphp/rssinfo.php )

 

rssdata.php dir script levert de daadwerkelijke informatie (kan html / pdf / afbeelding zijn (wordt aangeroepen als https://poortkerk.nl/myphp/rssdata.php?rss_id=1 waar rss_id het id aangeeft van de rssinfo waar het hoort.

enclosuredata.php dit script levert de afbeelding die in scipio wordt weergegeven, wordt aangeroepen als https://poortkerk.nl/myphp/enclosuredata.php?id=0 , id geeft aan welk plaatje moet worden opgehaald (welke categorie / source)

uploadrss.php dit scriptje pakt de data aan die door PoortkerkRSS.exe wordt geupload, en plaats deze in de juiste database tabellen.

 

Ik heb ook PoortkerkRSS.exe op de site gezet, dit kun je via filezilla downloaden om het uploaden van data te testen.
Data wijzigen, verwijderen etc zal nog toegevoegd moeten worden, dit